Veelgestelde vragen

We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen. We streven naar een leveringstermijn van 2 à 5 werkdagen.

Opgelet: Bovenstaande leveringstermijnen kunnen niet gegarandeerd worden indien er onvoorziene omstandigheden of stakingen bij PostNL plaatsvinden.

Ja, Tassie van Joop biedt u op elk product twee jaar garantie. De garantie loopt vanaf de dag dat u het product ontvangt tot exact de zelfde datum twee jaar later.

Maat L  heeft een inhoud van circa 38 liter met een buitenmaat van: L 35 x B 18 x H 32 cm.

Maat XL heeft een inhoud van circa 45 liter met een buitenmaat van: L 40 x B 18 x H 32 cm.

Indien een artikel niet voldoet aan uw wensen, kunt u dit retourneren. Om uw retour correct en snel te verwerken is het belangrijk dat u uw het artikel in de originele verpakking verzend naar: Tassie van Joop, Karnemelksloot 77, 2806BC Gouda

De verzendingskosten bij een retour zijn volledig voor uw eigen rekening en op uw eigen verantwoordelijkheid. Het is mogelijk om het pakket per post op te sturen of in de winkel te retourneren. Zodra we het retourpakket ontvangen hebben, zal u hiervan via e-mail op de hoogte worden gebracht. De terugbetaling gebeurt binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de retour, uiteraard enkel als het retour aanvaard wordt.

Per bestelling wordt er een vaste verzendtarief van €6,95 aangerekend.

Klik hier om op onze contact pagina te komen en stel uw vraag. Wij proberen u binnen 24 uur te beantwoorden.